Календар

17 Лютий 2017

ХIІ Всеукраїнська конференція молодих учених та спеціалістів до 100-річчя Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН

Дата події: 
19-05-2017

Цьогоріч Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН відзначає своє 100-річчя. Цій події присвячена ХIІ Всеукраїнська конференція молодих учених та спеціалістів, яка відбудеться 19 травня 2017 року.

В Інституті біографічних досліджень відбувся науково-практичний семінар

16 лютого 2017 року відбувся семінар «Оформлення посилань в наукових працях за новим стандартом "Бібліографічні посилання. Загальні положення та правила складання"», організований Інститутом біографічних досліджень НБУВ. 

Лубок як особливий феномен тоталітарної культури

У відділі образотворчих мистецтв Інституту книгознавства відбулась лекція, присвячена радянському лубку, його стилістичним і тематичним особливостям, художникам, що працювали у цьому виді образотворчого мистецтва.

На базі Інституту архівознавства НБУВ відбулося засідання Експертно-перевірної комісії НАН України

16 лютого 2017 року на базі Інституту архівознавства НБУВ відбулося перше засідання оновленого складу Експертно-перевірної комісії (ЕПК) НАН України. На засіданні було розглянуто низку питань, пов’язаних безпосередньо з діяльністю ЕПК НАН України, експертизою цінності архівних документів академічних установ, внесенням їх до Національного архівного фонду.