Календар

18 Лютий 2017

Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського підтримала Всеукраїнський рейтинг «Книжка року»

17 лютого у Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського оголосили результати XVIII Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2016». НБУВ вперше приймала учасників урочистої церемонії вшанування переможців цього престижного книжкового конкурсу, долучившись до його організації напередодні. 

Музична вітальня. Концерт 23 лютого 2017

Друзі! Запрошуємо Вас на концерт фортепіанної музики. Для Вас гратиме видатний український піаніст, лауреат премій ім. Л. Ревуцького - Євген Громов. Концерт відбудеться 23 лютого(четвер) о 15.30. У програмі - твори австрійського композитора Франца Йозефа Гайдна. «Завжди багатий і невичерпний, завжди новий і вражаючий, завжди значний і величний, навіть коли він здається усміхненим.

Науково-практичний семінар «Специфіка кириличних стародруків та їх відображення у бібліографії»

15 лютого 2017 р. у відділ стародруків та рідкісних видань пройшов науково-практичний семінар «Специфіка кириличних стародруків та їх відображення у бібліографії», який провела завідувач відділу, кандидат історичних наук Наталія Бондар. На семінарі було розглянуто питання про специфічні особливості цієї групи видань, що відрізняють її від інших давніх друкованих пам’яток, і пов’язані з цим складності при формуванні їх бібліографічного опису.