Календар

02 Лютий 2017

Висока державна відзнака директора Інституту архівознавства НБУВ Лідії Яременко

Президент України підписав Указ "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України". Почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно директору Інституту архівознавства  Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського Лідії Миколаївні Яременко.

Електронна виставка до 110-річчя від дня народження академіка НАН України Гурія Миколайовича Савіна

Запрошуємо ознайомитися з електронною виставкою документів вченого в галузі механіки академіка НАН України Г. М. Савіна, підготовлену співробітниками Інституту архівознавства НБУВ з нагоди 110-річного ювілею вченого. 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих науковців «Актуальні питання документознавства та інформаційної діяльності: теорії та інновації»

Дата події: 
23-03-2017 до 24-03-2017

Одеський національний політехнічний університет запрошує до участі у щорічній конференції «Актуальні питання документознавства та інформаційної діяльності: теорії та інновації», яка відбудеться 23-24 березня 2017 року в Одесі (Україна).

Розширене засідання Вченої ради Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського

Дата події: 
8-02-2017

8 лютого 2017 року о 10.00 відбудеться розширене засідання Вченої ради Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського, на якому розглянуть звіт про стан науково-інформаційного забезпечення НАН України у 2016 році та інші питання порядку денного.