Календар

27 Листопад 2018

Привітання Бориса Євгеновича Патона зі сторіччям

Дата події: 
27-11-2018

Урочистість та унікальність цього дня відчуває вся українська, та й світова наука. Президент Національної академії наук, Герой України, видатний учений і великий патріот відзначає своє століття та робить крок у наступне. Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського щиро й сердечно вітає Вас із цим знаменним і урочистим ювілеєм!

До 100-річчя Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського стартував репозитарій НБУВ (eVerLib)

Дата події: 
27-11-2018

До 100-річчя Національної бібліотеки України  імені В. І. Вернадського Інститут інформаційних технологій НБУВ підготував новий інформаційний ресурс, що репрезентує науковий доробок колективу НБУВ – РЕПОЗИТAРІЙ НБУВ (eVerLib).

РЕПОЗИТAРІЙ НБУВ – це електронний архів, що систематизує і зберігає в електронному вигляді копії документів наукового, довідкового, освітнього та методичного призначення: присвячені історії НБУВ; що відповідають основним напрямам наукової діяльності НБУВ; створені науковими співробітниками, аспірантами НБУВ або у співпраці з іншими особами. РЕПОЗИТAРІЙ НБУВ забезпечує постійний безкоштовний доступ до електронного архіву засобами інтернет-технологій.