Календар

23 Лютий 2018

Концерт Бориса Федорова

Дата події: 
1-03-2018

Дорогі друзі! З радістю повідомляємо вам, що 1-го березня (четвер) до "Музичної вітальні" з концертом завітає Борис Федоров – видатний український піаніст і талановитий педагог, професор Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського. У програмі цикл фортепіанних п'єс М.Мусоргського - "Картинки з виставки". Початок о 15.30. До зустрічі на Володимирській 62!

Ювілей Людмили Вікторівни Мухи

25 лютого відзначає свій 70-річний ювілей Людмила Вікторівна Муха.

Електронна виставка архівних документів до 120-річчя від дня народження Альфреда Миколайовича Окснера – видатного вченого-біолога, члена-кореспондента НАН України

Інститут архівознавства Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського презентує електронну виставку архівних документів до 120-річчя від дня народження Альфреда Миколайовича Окснера – видатного вченого-ботаніка, члена-кореспондента НАН України, на якій експонується 27 архівних документів з особового фонду вченого.

Творча зустріч з українською поетесою Світланою Макаревською

До Дня рідної мови у Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського (НБУВ) відбулася творча зустріч з відомою українською поетесою Світланою Макаревською. 

Виставка австрійського фотографа-графіка Петера Лаглера «Secrets of Lviv» («Таємниці Львова»)

Презентація виставки австрійського фотографа-графіка Петера Лаглера «Secrets of Lviv» («Таємниці Львова»).