Календар

30 Серпень 2017

У Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського презентували нове видання про міжнародні ядерні ініціативи Казахстану

29 серпня у Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбулася презентація нової книжки директора Міжнародного інституту українсько-казахстанських відносин Миколи Степаненка «Роль Казахстану в глобальних діях проти ядерної зброї», що розповідає про зародження антиядерного руху, припинення ядерних випробувань, міжнародні ініціативи з цього питання та багато ін.

14-й випуск збірника «Українська біографістика = Biographistica Ukrainica» доступний для ознайомлення

Вийшов друком 14-й випуск збірника «Українська біографістика = Biographistica Ukrainica» – провідного в Україні видання в галузі теорії, методики та практики біографічних досліджень, біобібліографії, формування електронних біобібліографічних ресурсів.

З 1-го вересня спеціалізовані читальні зали корпусу НБУВ по вул. Володимирській відновлюютьт обслуговування користувачів у суботу

З 1-го вересня всі спеціалізовані читальні зали, що працюють у корпусі НБУВ по вул. Володимирській, 62, відновлюють обслуговування своїх користувачів у суботу. Так, вже 2-го вересня, і надалі щосуботи з 9.15 до 18.00 працюватимуть читальні зали Інституту рукопису НБУВ, підрозділів Інституту книгознавства НБУВ (відділів стародруків та рідкісних видань, бібліотечних зібрань та історичних колекцій, музичних фондів, образотворчих мистецтв, зарубіжної україніки), а також відділу формування та використання газетних фондів НБУВ.

31 серпня (четвер) – санітарний день

Шановні користувачі!

31 серпня (четвер) у  Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського санітарний день.

Цього дня Бібліотека для відвідувачів не працює.

Просимо вибачити за тимчасові незручності.

Прес-служба  НБУВ