Календар

24 Березень 2017

Проектна діяльність бібліотек як інструмент інноваційного розвитку

В умовах недофінансування НБУВ її працівники шукають альтернативні можливості. Дієвий спосіб – генерування інноваційних ідей і викладення їх у проектах для отримання грантів. Про те, як робити це найефективніше розповіла головний редактор журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» Олена Башун.

Переклад «Бейрутських оповідань» Агатангела Кримського арабською мовою презентували в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського

У Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського презентували книжку, що побачила світ наприкінці минулого року в Лівані – переклад «Бейрутських оповідань» Агатангела Кримського  арабською мовою.

Дослідження української діаспори: здобутки і перспективні вектори

У Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбувся круглий стіл «Українські дослідники діаспори: напрями досліджень, здобутки і перспективи».

Лекція В. Щепанського «Джерела середньовічної релігійної філософії в «Треносі» М. Смотрицького»

22 березня 2017 р. у відділі стародруків та рідкісних видань відбулася лекція В. Щепанського «Джерела середньовічної релігійної філософії в «Треносі» М. Смотрицького».

Віталій Щепанський – український науковець, кандидат філософських наук, викладач кафедри релігієзнавства і теології Національного університету «Острозька академія».