Календар

18 Січень 2017

Прес-анонс лекції-презентації «Духовно-культурна спадщина Івана Вишенського та Паїсія Величковського: від України до Афону. Нові факти та джерела»

24 січня в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбудеться лекція-презентація «Духовно-культурна спадщина Івана Вишенського та Паїсія Величковського: від України до Афону. Нові факти та джерела». 

Лекція-презентація «Духовно-культурна спадщина Івана Вишенського та Паїсія Величковського: від України до Афону. Нові факти та джерела»

Дата події: 
24-01-2017

24 січня цього року запрошуємо всіх зацікавлених на лекцію-презентацію Сергія Шумила «Духовно-культурна спадщина Івана Вишенського та Паїсія Величковського: від України до Афону. Нові факти та джерела», організовану відділом зарубіжної україніки Інституту книгознавства НБУВ.

Нові монографічні дослідження науковців НБУВ

У Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського опубліковано актуальні монографічні видання, що репрезентують дослідження авторського колективу науковців НБУВ в сфері інформаційної безпеки.

Фотосвідчення неперервності традицій боротьби за незалежність

У Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відкрито фотовиставку «Я єсть народ…», присвячену 100-річчю Української революції 1917–1921 років. Виставка репрезентує світлини, що відображають буремні події тих років, і розкривають засекречені раніше документи.

Виставка газетних публікацій до Дня Соборності України

До Дня Соборності України, що відзначається 22 січня, у Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського розгорнута експозиція газетних публікацій «Шлях до волі (Незалежність, Крути, Соборність)» із колекцій відділу формування та використання газетних фондів НБУВ.

Книжкова виставка «Іван Огієнко (Митрополит Іларіон) (1882–1972). До 135-річчя від дня народження»

У відділі зарубіжної україніки Інституту книгознавства НБУВ розгорнуто книжкову виставку до ювілею Івана Огієнка.