Календар

27 Вересень 2016

Фахівців відділу довідково-бібліографічного обслуговування НБУВ відзначено Подякою Кролевецької районної ради

Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського отримала Подяку за сприяння у підготовці матеріалів до книги «Пам’ятки історії, мистецтва, архітектури та археології Кролевецького району» та інших матеріалів з історії міста і району.

БІБЛІОТЕКИ У ФОРМУВАННІ НАЦІОНАЛЬНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ

Упродовж жовтня-листопада 2016 р. у читальному залі бібліотекознавчої літератури експонуватиметься тематична виставка «Бібліотеки у формуванні національного інформаційного простору». На виставці буде представлено 39 найменувань фахових документів: монографії, наукові праці, та статті з періодичних видань. Всіх зацікавлених запрошуємо відвідати читальний зал бібліотекознавчої літератури за адресою: пр. Голосіївський, 3 (біля ст. метро Деміївська), кімн. 335.

30 вересня 2016 року в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського санітарний день

30 вересня 2016 року в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського санітарний день.

АВТОРСЬКЕ ПРАВО ТА БІБЛІОТЕКИ

Упродовж жовтня 2016 р. у читальному залі бібліотекознавчої літератури експонуватиметься тематична виставка «Авторське право та бібліотеки». На виставці буде представлено 30 найменувань фахових документів: довідники, наукові праці, практичні посібники та статті з періодичних видань. Всіх зацікавлених запрошуємо відвідати читальний зал бібліотекознавчої літератури за адресою: пр. Голосіївський, 3 (біля ст. метро Деміївська), кімн. 335.