Календар

22 Серпень 2016

Електронна виставка до 100-річчя від дня народження академіка НАН України Георгія Євгеновича Пухова

Запрошуємо всіх зацікавлених ознайомитися з електронною виставкою документів вченого в галузі теоретичної електротехніки, обчислювальної математики та техніки академіка НАН України Г. Є. Пухова, підготовлену співробітниками Інституту архівознавства НБУВ з нагоди 100-річного ювілею вченого. 

«Українська державність – від УНР до незалежної України». Експозиція газетних публікацій

На відзначення 25-ї річниці Незалежності України у відділі газетних фондів НБУВ розгорнуто стендову експозицію періодичної преси «Українська державність – від УНР до незалежної України», де представлені газетні публікації, що віддзеркалюють шлях українського народу – від формування української державницької ідеї до проголошення  Акту про Незалежність 24 серпня 1991 року.

Урочисте відкриття персональної виставки живопису Тетяни Фокіної «Пейзажі рідного краю»

У рамках заходів на відзначення Дня Державного Прапора України та 25-річчя Незалежності України  у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського 23 серпня  2016 року  о  14.00  у конференц-холі  (І-й поверх) головного корпусу Бібліотеки  відбудеться урочисте відкриття персональної виставки живопису Тетяни Фокіної  «Пейзажі рідного краю».