Календар

23 Червень 2015

Президент України Петро Порошенко обговорив проблеми та перспективи розвитку наукової сфери з провідними науковцями країни

Наприкінці минулого тижня відбулася зустріч провідних науковців з Президентом України Петром Порошенком. На зустрічі були присутні президент Національної академії наук України академік Борис Патон, перші віце-президенти НАН України академіки Володимир Горбулін та Антон Наумовець, віце-президенти НАН України академіки Вячеслав Кошечко, Сергій Пирожков, Анатолій Загородній, головний учений секретар НАН України академік Вячеслав Богданов та інші члени Академії. Учасники заходу обговорили проблеми та перспективи розвитку наукової сфери в Україні.

Семінар для бібліотек НДУ НАН України «Каталоги наукової бібліотеки: сучасний стан і перспективи розвитку»

Дата події: 
26-06-2015

26 червня 2015 р. в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбудеться семінар для бібліотек НДУ НАН України «Каталоги наукової бібліотеки: сучасний стан і перспективи розвитку». Програмою передбачено розгляд низки питань, а саме: система електронних каталогів та засоби  корпоративної каталогізації НБУВ, складні  випадки  опису книжкових видань, державні стандарти  та їх використання у підготовці бібліографічного запису. Початок роботи о 10.00 в залі засідань  вченої ради НБУВ (к. 344).

ХVIІІ Міжнародна науково-практична конференція «Короленківські читання 2015»

Дата події: 
8-10-2015

8 жовтня 2015 року у ХДНБ ім. В. Г. Короленка відбудеться ХVIІІ Міжнародна науково-практична конференція «Короленківські читання 2015» за темою «Бібліотеки, архіви, музеї: інноваційні моделі розвитку». Термін подання заявок на конференцію – до 15 вересня 2015 р. Передбачається публікація доповідей та повідомлень на сайті ХДНБ ім. В. Г. Короленка до кінця 2015 р.

III Міжнародний конгрес «Бібліотека як феномен культури»

Дата події: 
21-10-2015 до 22-10-2015

21-22 жовтня 2015 р. в Національній бібліотеці Білорусі відбудеться III Міжнародний конгрес «Бібліотека як феномен культури». Для участі у Конгресі необхідно не пізніше 5 жовтня 2015 р. зареєструватися на сайті Конгресу.

Зміни в режимі роботи НБУВ в зв’язку зі святкуванням Дня Конституції України

Шановні користувачі бібліотеки!

Зверніть, будь ласка, увагу на зміни в режимі роботи Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського в зв’язку зі святкуванням Дня Конституції України.