Календар

17 Червень 2015

Науковий потенціал славістики: історичні здобутки та тенденції розвитку : тези доповідей Міжнар. наук. конф. до Дня слов'янської писемності і культури (Київ, 21 травня 2015 р.)

Опубліковано збірник тез доповідей Міжнародної наукової конференції "Науковий потенціал славістики: історичні здобутки та тенденції розвитку" до Дня слов'янської писемності і культури (Київ, 21 травня 2015 р.).

Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського відвідав віце-президент НАН України академік Сергій Пирожков

Днями Національну бібліотеку України імені В.І.Вернадського (НБУВ) відвідав віце-президент НАН України, голова Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України академік Сергій Пирожков. Віце-президент НАН України ознайомився з основними досягненнями та перспективними напрямами діяльності колективу установи та поспілкувався з дирекцією бібліотеки та керівниками провідних структурних підрозділів НБУВ. Учасники робочої зустрічі окреслили також коло проблем, що гальмують модернізаційні процеси в НБУВ й стають на заваді у реалізації ключових напрямів її розвивального поступу. 

Візит Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні до Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського

15 червня 2015 р. Національну бібліотеку України імені В.І.Вернадського відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Генрик Літвін. У рамках візиту відбулася зустріч Його Високоповажності з генеральним директором НБУВ чл.-кореспондентом НАН України Володимиром Попиком. Учасниками зустрічі були також заступник генерального директора з наукової роботи Людмила Муха, завідувач відділу міжнародної інформації та зарубіжних зв’язків НБУВ Тетяна Арсеєнко. Під час зустрічі  були обговорені актуальні питання українсько-польської співпраці в сфері історико-книгознавчих досліджень, книжкового обміну та партнерської взаємодії між Національною бібліотекою України імені В.І. Вернадського та Бібліотекою Народовою.

Оголошення про конкурсний прийом до аспірантури Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського

Дата події: 
10-09-2015

Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського оголошує конкурсний прийом до аспірантури за спеціальностями: 27.00.03 – Книгознавство, бібліотекознавство, бібліографознавство; 27.00.02 – Документознавство, архівознавство.