Календар

08 Травень 2015

Всеукраїнська (з міжнародною участю) науково-практична конференція «Літературна Миколаївщина – актуальні проблеми збереження культурно-історичної спадщини» (11–12.06.2015)

Дата події: 
11-06-2015 до 12-06-2015

11–12 червня 2015 року в місті Миколаєві відбудеться Всеукраїнська (з міжнародною участю) науково-практична конференція  «Літературна Миколаївщина – актуальні  проблеми  збереження  культурно-історичної  спадщини». До участі запрошуються літератори, літературознавці, архівісти, бібліотекарі, музейники, історики, філологи, журналісти, наукова громадськість, студенти і викладачі ВНЗ, а також краєзнавці та всі зацікавлені у збереженні творчої спадщини українських і миколаївських літераторів. Заявки приймають до 1 червня 2015 р.

Публічна дипломатія в дії: відкрита лекція про історію Латвії в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського

7 травня 2015 року в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського в рамках програми головування Латвії в Раді ЄС відбулася акція дарування книжок і лекція «Латвія та Україна в Європі: спільне та відмінне» відомого латвійського історика Ерікса Єкабсонса.

Подяка професору Богдану Якимовичу за подаровану книгу

Інститут рукопису НБУВ висловлює щиру подяку Богдану Якимовичу, професору кафедри історичного краєзнавства Львівського національного університету імені Івана Франка, за подаровану авторську книгу: Якимович Богдан. Україна та українці: події далекі і близькі. Вибрані праці. – Л., 2014.