Календар

15 Квітень 2015

Оновлено інформацію про каталоги і путівники відділу газетних фондів

Оновлено інформацію про каталоги і путівники відділу газетних фондів. Архів науково-довідкових видань Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського поповнився електронною версією видання каталог «Газети України 1917–1920 років у фондах Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського».

Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського візьме участь у V Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал»

Дата події: 
24-04-2015

Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського візьме участь у V Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» (м. Київ, 23-24 квітня 2015 р.) у рамках програми Української бібліотечної асоціації (УБА). 24 квітня з 16.00 до 18.00 у Мистецькій лабораторії Арсеналу Ідей бібліотека запросить гостей бібліотечного майданчика УБА на презентацію науково-видавничої діяльності Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського та рекламу її інформаційних послуг. Окрім цього, учасники заходу матимуть змогу поспілкуватися з авторами окремих наукових праць під час презентаційної сесії «Інтерв’ю з автором..». 

Музична вітальня. Фортепіанний концерт 17 квітня 2015 року

Дата події: 
17-04-2015
Музична вітальня

Запрошуємо всіх бажаючих 17 квітня у Музичну вітальню відділу музичних фондів Інституту книгознавства НБУВ на концерт, на якому пролунають довершені твори Ферруччо Бузоні, Фредеріка Шопена та Сергія Рахманінова. Виконує – лауреат міжнародних конкурсів Маргарита Головко.

Концерт розпочнеться о 15 годині 30 хвилин за адресою вул. Володимирська 62, 3-й поверх, кімната 305.

Будемо раді зустрітися з Вами у Музичній вітальні!